Utorok 8.10.2024 začla o 18:30 prvá liga druhý hrací deň

Už na začiatku boli všetci hráči pripravený zabojovať. A to sa ukázalo už pri prvom kole. Súboj medzi Tenpinator a Reštauračné typy bol bol veru zaujímavý. Rozdiel medzi nimi bolo desať koliek. Bohužiaľ však prvé kolo skončilo zle pre Martina Štěpánka ktorý kvôli zdravotným problémom musel skončiť dnešnú ligu, ale nahradila ho nová hráčka Kataríina Steblianko.

Druhé kolo bolo taktiež zaujímavé medzi tímami Tenpinator a Veliš. V konečnom dôsledku porazil Tanpinator Veliš o 4 body. 3. kolo prinieslo najvyšší náhod týmu 594 Reštauračné typy. Ale to nebolo všetko najvyšší náhod žien mala Viky Švíková a to 225. A dokonca aj najvyšší náhod mužov mal Mikuláš Bikár 241.

V 4. kole padali kolky ako o závod 3 tými dostali po 5 bodoch. Ale rada by som v tomto kole neopomenula najnižší nahlad dňa 107 ktorý získala Viktoriia Kornienko. Aj také dni sú. V 5. kole medzi sebou bojovali Veliš a Reštauračné typy a mali medzi sebou rozdiel iba jeden bod. Čo Reštauračným typom zaistilo prvé miesto tohto dňa. Celkové poradie tímov je veľmi tesne. Na prvom mieste 33 bodmi je Tempinator. Na druhom mieste sa umiestnili Reštauračné typy ktorí majú 32 bodov. 3. miesto obsadil tým The Gutters s 30 bodmi. Na 4. mieste tým Veliš s 29 bodmi. A zatiaľ na poslednom mieste ostal tým Bowling Academy s 26 bodmi.

Najviac bodov za tento deň nahrali Filip Obr a Erik Dudáč a to 4 body. Abychom nezabudli tak najlepší priemer ženy celkové ligy má Lenka Slotová a to 163,13.  A najlepší priemer mužov celkovej ligy má Jozef Macháček a to 191,33. Jak to vidím tak ďalšie kolo bude veľmi zaujímavé lebo všetky tímy majú medzi sebou veľmi malé náskoky.

Všetkým týmom ďakujem a teším sa na vás 22. 10. 2024 o 18:30.

Bowling Academy, One family

Nenechajte si ujsť…